Malwa välkomnar Tobias Ettemo som ny försäljningschef – Malwa Forest AB

Malwa välkomnar Tobias Ettemo som ny försäljningschef

01dec

Malwa Forest, ledande skogsmaskinstillverkare inom kompaktsegmentet, tar ytterligare steg för att möta den växande efterfrågan på skonsam gallring med mindre maskiner. Vi hälsar Tobias Ettemo välkommen i rollen som global försäljningschef, där han från och med den 1 december kommer att leda företagets försäljningsteam och sätta upp Malwas globala säljstrategier.

Tobias har en lång och gedigen karriär inom skogsmaskinsektorn. Han har varit verksam på Komatsu Forest som produktchef för skördare och skördaraggregat och tagit en aktiv del i att Komatsu idag har ett stabilt produktprogram inom segmentet. Även på Ålö jobbade han som produktchef för frontlastare med den globala marknaden som bas. Tobias är utbildad skogsmästare vid Sveriges Lantbruksuniversitet.

”Med erfarenheter och insikter från både den nationella och internationella skogsmaskinssektorn kommer Tobias vara en nyckelkomponent i Malwas framtida expansion. Vi är övertygade om att hans ledarskap kommer ge extra kraft åt vårt försäljningsteam och bidra till vårt långsiktiga framgångsrika arbete,” säger Hans Lindberg, VD för Malwa.

I sin nya roll kommer Tobias även arbeta operativt med försäljning och kundrelationer i norra Sverige. Han kommer att ingå i företagets ledningsgrupp och direkt rapportera till VD Hans Lindberg.

För ytterligare information och kontakt:

Hans Lindberg, VD
hans@malwa.se
tel. +4675958335

Magnus Wallin, Grundare och huvudägare
magnus@malwa.se
tel. +46768439595

Tobias Ettemo, Försäljningschef
tobias@malwa.se
tel +46703452664

Ladda ner pressbild

Bläddra bland nyheter