Vision & värden – Malwa Forest AB

Ett bättre sätt att sköta skogen

Vision & värden

Vår vision

Malwa föddes ur visionen om ett bättre sätt att sköta skogen. Med utgångspunkt i skogsägarens önskningar och krav vill vi förena produktivitet med skonsamhet för att skapa långsiktiga värden. Sedan dag ett har målsättningen varit att bidra till stormsäkrare skogar, minimalt med skador på mark och miljö, lägre koldioxidutsläpp per kubik och en högre virkesvolym sett till ett bestånds fulla omloppstid.

Vårt uppdrag

Vi närmar oss vårt mål genom att fortsätta göra det vi gör bäst utveckla och bygga världens mest optimerade gallringsmaskiner. Stora i teknik och prestanda, kompakta i skogen. Varje Malwa som rullar ut ur vår fabrik är ett resultat av ett nära samarbete och dialog med entreprenörer, förare och markägare. Att befästa vår position som marknadsledande och fortsätta göra goda resultat är inte bara ett viktigt affärsmål, det är också ett kvitto på en bättre skött skog.

Ett starkt lagbygge

Ett bra maskinbygge börjar med ett sammansvetsat team. På Malwa vill vi skapa en miljö som präglas av nyfikenhet och kompetens. En laganda som spänner över alla medarbetare och avdelningar – från konstruktion till eftermarknad. Tillsammans växer vi oss starka, precis som träden i skogen.

Upptäck mer