Malwa Forest säkrar omfattande order till Stadsskogen i Litauen – Malwa Forest AB

Malwa Forest säkrar omfattande order till Stadsskogen i Litauen

14jun

Malwa Forest är stolta att meddela att företaget erhållit en betydande order på fem maskiner i 560-serien till Stadsskogen i Litauen. Denna order omfattar både skotare, skördare och kombi-maskiner och är resultatet av ett framgångsrikt samarbete med distributören Dojus Agro.

Tobias Ettemo, försäljningschef på Malwa Forest, kommenterar: ”Vi är tacksamma för det förtroende som visats oss och ser fram emot att leverera dessa maskiner under andra halvåret 2024. Vår kund ställer höga krav på både produktivitet och minimal påverkan på skog och mark, vilket gör Malwas produkter till ett idealiskt val för detta projekt”.

560-serien, som har varit en del av Malwas produktprogram under en längre tid, har kontinuerligt utvecklats för att möta kunders högt ställda förväntningar. Denna order kan ses som ett kvitto på maskinernas kvalitet och pålitlighet. En av de främsta anledningarna till att Malwa har vunnit denna affär är låga driftskostnader. Detta uppnås genom en energieffektiv transmission och ett hydraulsystem med två pumpar, vilket optimerar både den tillgängliga effekten och det hydrauliska effektbehovet.

För att säkerställa att maskinerna fungerar optimalt från dag ett, kommer Malwa i samarbete med Dojus Agro att erbjuda omfattande utbildning för både förare och tekniker. Detta förberedande arbete är en central del av affären och kommer att genomföras innan maskinerna börjar levereras under andra halvåret 2024.

Vi ser fram emot att fortsätta bygga starka relationer och leverera högkvalitativa lösningar som uppfyller våra kunders behov och krav” avslutar Tobias.

För mer info och kontakt:
Tobias Ettemo
Försäljningschef, Malwa Forest
tobias@malwa.se
0703452664

Bläddra bland nyheter